Politică

Pesediștii s-au apucat să-și facă parastasul de-un an

Fostul președinte al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, se răsucește în mormântu-i politic, când aude ce debitează despre el niște nimeni pe care i-a făcut politicieni pe criteriul că făceau cafea bună când i-a luat de milă la partid, să nu moară de foame.

Fără nicio legătură cu cele spuse mai sus, proaspătul burlac Cârciumaru s-a trezit acuzat de trădare de cel care a crezut anul trecut că poți ajunge primar la Târgu Jiu dacă nu te recomandă nimic altceva decât carnetul de partid. 

Vorbim de Ciprian Florescu, care crede că nu a ajuns primar pentru că l-a trădat Cârciumaru!!! A spus-o recent într-o emisiune. “Pentru mine, cea mai mare dezamăgire și omul de la care aș fi așteptat foarte mult, dar mi-a dovedit ulterior că a jucat pentru propriul interes, în niciun caz pentru interesul partidului sau pentru a câștiga Primăria Târgu Jiu, a fost domnul Florin Cârciumaru. Mă doare sufletul să spun lucrul acesta, pentru că a fost un om pe care eu l-am apreciat foarte mult și l-am respectat enorm de mult”, a spus Ciprian Florescu, între doi suspini și-o lacrămă, după care a mai precizat că nea Florin “a pus umărul” la cariera lui profesională și politică.

Florescu susține că sunt oameni care îi spun că a fost trădat. “Este marea mea dezamăgire, îi mulțumesc pentru ceea ce a făcut pentru mine de-a lungul timpului în evoluția mea profesională, îi mulțumesc pentru modul în care a avut încredere în mine până la un punct, dar nu pot să îi mulțumesc absolut deloc pentru ceea ce a făcut în campania electorală. Nu o spun eu, că am visat noaptea, ci o spun pentru că îmi spun oameni. Vin și astăzi oameni spre mine și îmi spun că am fost trădat, că plimbările prin municipiul Târgu Jiu erau doar de fațadă, că de fapt mesajul era cu totul și cu totul altul decât acela de a vota hotărât candidatul Partidului Social Democrat”, a mai spus Florescu la Gorj TV. 

Cert este că, în strategia aplicată de PSD, cei de acolo au omis prin uitare... să sune la RemFunerare!

Vizualizări: 1,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: