Eveniment

Percheziții la Turburea și Filiași

Polițiștii gorjeni au efectuat ieri două percheziții domiciliare în comuna gorjeană Turburea și orașul Filiași, județul Dolj, la imobilele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea oricăror operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

 

“Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în comuna Turburea, deși nu era autorizat pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice, achiziționa în vederea comercializării, cantități însemnate de articole pirotehnice de diferite categorii”, a comunicat IPJ Gorj.

 

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 22.459 articole pirotehnice (petarde) și 63 bucăți baterii de artificii din categoriile F1-F4 și P1, cu o greutate totală de 360 kg.

 

Perchezițiile au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești și Poliției Orașului Filiași.

Vizualizări: 1,168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: