Ultima oră

Percheziție la o instituție din Vâlcea

Două percheziţii au loc, joi, în judeţul Vâlcea, dintre care una la sediul unei instituţii publice, într-un dosar de infracţiuni de corupţie privind derularea unor proiecte cu finanţare din fonduri europene. Surse judiciare au precizat că instituţia publică vizată este Direcţia Judeţeană pentru Agricultură. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunţat că procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, referitoare la aprobarea şi derularea unor proiecte cu finanţare din fonduri europene.  
 
  
  
“În cursul zilei de astăzi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competenţă, se efectuează două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vâlcea, din care una este la sediul unei instituţii publice. La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. 
 
Activităţile sunt desfăşurate în colaborare cu lucrătorii de poliţie din cadrul DGA Vâlcea, cu sprijinul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.

Vizualizări: 1,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: