Ultima oră

Prins cu o avere nedeclarată de 4 milioane de euro

Un bărbat din Satu Mare a fost depistat de inspectorii ANAF cu o avere acumulată în cinci ani de 20 de milioane de lei. Pentru că nu și-a declarat veniturile, bărbatul va fi executat de Fisc. 

„Începând din vară, am intensificat aceste controale a veniturilor pe care le obțin persoanele fizice și pe care nu le declară. (...) Pot să vă spun că în luna octombrie am identificat o persoană fizică la care diferența dintre venitul pe care l-a declarat în ultimii cinci ani și averea pe care a acumulat-o a fost de peste 20 de milioane de lei. Este vorba despre o persoană din Satu Mare. Iar impozitul pe care l-am calculat și pe care trebuie să îl recuperăm este de 2,6 milioane de lei”, a explicat Lucian Heiuș, președintele ANAF, la Antena 3. 

ANAF a luat la ochi și persoanele care fac bani din activitatea online, pe rețelele sociale. „Avem un soft care ne pune la dispoziție care cont, al cărei persoane, este mai accesat, pentru că în funcție de numărul de accesări atât îți vin și veniturile din partea acestor platforme. În funcție de accesările pe care le are o persoană care are deschis un cont acolo primește și o anumită sumă de bani”, a mai spus Lucian Heiuș.

Vizualizări: 3,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: