Eveniment

Patru șoferi au fost prinși băuți la volan

Tot mai mulți gorjeni se urcă la volan după ce au consumat cantități mari de băuturi alcoolice. Câțiva dintre ei au rămas fără permis în weekend.

Este cazul unui bărbat de 39 de ani, din orașul Novaci, care conducea un autoturism pe DJ 665 D Bumbești-Pițic, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,85 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

La Crasna, un bărbat de 62 de ani conducea un autoturism pe strada Aniniș, deși avea o concentrație de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Și la Târgu Jiu a fost prins un tânăr de 24 de ani, din orașul Bumbești Jiu, care conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, având o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți trei s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, a transmis IPJ Gorj.

Asta a pățit și un șofer de 32 de ani, din orașul Novaci, care conducea un autoturism pe DN 67 C- Ciocadia, deși avea o alcoolemie de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Alți doi șoferi au fost sancționați pentru că au condus fără pemis. Este cazul unui tânăr de 34 de ani, din comuna Țânțăreni, dar și a unuia de 21 de ani, din municipiul Motru.

 

 

Vizualizări: 1,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: