Eveniment

Accident cu trei mașini la Lelești

Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc sâmbătă după-amiaza pe raza comunei Lelești din județul Gorj.

Din primele informații, patru persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate. “Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj, aflați pe traseul de patrulare în zona turistică montană din vestul județului, au fost martori și au intervenit ca echipă de prim răspuns la un grav accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme și au fost rănite 4 persoane, dintre care două încarcerate. Având pregătirea medicală și dotarea necesară, patrularea fiind făcută cu o ambulanță specială Salvamont, salvamontiștii gorjeni au evaluat situația și au acordat ajutor medical victimelor până la sosirea echipajelor SMURD și Ambulanței”, a transmis Salvamont.

actualizare: Un șofer de 79 de ani a vrut să depășească o mașină oprită, al cărei conducător auto, un bărbat de 65 de ani, din Tg Jiu, se afla în exteriorul auturismului și astfel l-a acroșat. “După coliziune, un autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism condus de un barbat de 54 de ani, din municipiul Arad, care circula regulamentar, din sens opus”, a transmis IPJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 79 de ani și a celui de 54 de ani și a soțiilor acestora, fiind transportați spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, celor doi fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 3,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: