Social

Patru milioane de euro, investite în drumuri

Infrastructura rutieră este o prioritate în comuna Telești! Administrația locală a început, anul acesta, un proiect important, care va aduce îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește drumurile. Proiectul este finanțat prin programul Anghel Saligny și va fi finalizat în 2024. 

Proiectul are o valoare de 3,5 milioane de euro. Din acești bani vor fi construiți 10 kilometri de drumuri și trei poduri, două dintre ele fiind deja gata, anul acesta. În plus, primăria Telești a mai depus documentația la Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), pentru un proiect ce presupune asfaltarea a cinci kilometri de drumuri. Valoarea proiectului este de un milion de euro. 

„Este vorba despre drumuri care nu au fost asfaltate niciodată. Într-o localitate apa și drumurile sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le aibă cetățenii, iar noi, ca administrație locală, am încercat să ținem cont de aceste aspecte și să ne canalizăm forțele spre accesarea banilor necesari pentru a realiza aceste investiții. Toate proiectele sunt importante, dar acolo unde ai utilitățile și drumurile corespunzătoare înseamnă că localitatea este ok. Nu poți să mergi într-o localitate și să umbli prin mocirlă”, a declarat primarul comunei Telești, Romulus Bîldea. 

 

 

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: