Social

De 27 de ani alături de oamenii din comună. Ion Ciocea: facem Revelionul împreună!

Mai sunt doar câteva zile până la finalul lui 2023, iar pregătirele pentru petrecerea dintre ani sunt pe ultima sută de metri în comuna Bustuchin. Primarul anunță un eveniment care va aduce bucurie tuturor locuitorilor și îi asigură că va fi în mijlocul lor, așa cum s-a întâmplat în ultimii 27 de ani. 

 

 

Atmosfera sărbătorilor de iarnă s-a instalat în toată regula în localitatea Bustuchin. Elevii au pregătit serbări specifice acestei perioade iar primarul Ion Ciocea a trecut cu daruri pe la fiecare unitate de învățământ. Aproximativ 400 de pachete cu dulciuri și fructe au fost oferite celor mici drept cadou de la Moș Crăciun. 

În ceea ce privește petrecerea dintre ani, primarul a ținut să anunțe că aceasta va avea loc și că îi invită pe toți sătenii din Bustuchin, și nu numai, să ia parte la eveniment. 

„De Crăciun fiecare va merge la el acasă, este o sărbătoare ce se petrece în familie, însă de Anul Nou, de la ora 20:00 și până la miezul nopții vom fi împreună. Am fost în concediu, într-o țară frumoasă, și m-am întors să fac Revelionul alături de oamenii din Bustuchin, așa cum s-a întâmplat în ultimii 27 de ani. Am zis că în al 28-lea nu vreau să ratez acest moment, să zică lumea că nu mai sunt la fel sau că am îmbătrânit, așa cum mai spun gurile rele. O să avem invitați câțiva artiști, o să fie o adevărată sărbătoare, cu vin fiert, cu țuică fiartă”, a declarat primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: