Social

Sute de miliarde vor fi investite într-o comună de sub munte 

Anul 2024 se anunță unul al marilor investiții în comuna Crasna din județul Gorj. Câteva proiecte vor fi demarate de administrația locală, iar valoarea lor financiară este una însemnată. Nici 2023 nu se încheie rău, susține primarul Aurel Vamvu. „Până la urmă, încheiem acest an cu bine. Nu avem probleme financiare, nu arierate, nu am apelat la banii din fondul de rezervă a Guvernului”, se mândrește edilul. 

În 2023, în comuna Crasna a fost realizată o sală de sport modernă, 180 de locuri. A fost modernizat căminul din localitate și a fost construit un Centru de zi pentru bătrâni. De asemenea, au fost reabilitate câteva străzi. Însă, marile investiții se anunță în anul 2024.

„Pentru anul 2024 avem obiective mărețe, dar nu am tras de timp ca să le finalizăm în an electoral. Așa s-a întâmplat. Avem un program mare, de aproape 100 de miliarde de extindere rețea de canalizare, un program de aproape un milion de euro, modernizare aducțiuni de apă, un program de asfaltare a două drumuri de interes local, în valoare de 800 și ceva de mii de euro, avem prin Agenția de Mediu un proiect de construire a unei platforme în care putem să gestionăm deșeurile solide. Acesta din urmă are o valoare tot de aproximativ 800 de mii de euro. Și să sperăm că și în cazul celui de-al doilea proiect de astfaltare drumuri, prin Compania Națională de Investiții, ă să reușim să finalizăm documentele și măcar să începem în anul 2024 o parte din lucrări”, a declarat primarul comunei Crasna, Aurel Vamvu.

 

Vizualizări: 2,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: