Politică

Pas pentru excluderea lui Vîlceanu din PNL

Filiala Gorj a PNL a dat o decizie prin care se delimitează de deputatul Dan Vîlceanu, a spus senatorul Ion Iordache.

Acesta a adăugat că excluderea lui Vîlceanu ține de conducerea centrală. “Am votat cu largă majoritate în BPJ să luăm măsuri”, a spus Iordache la Radio Infinit, precizând că a făcut o scrisoare către conducerea partidului, cu privire la comportamentul lui Vîlceanu.

Dan Vîlceanu a reușit să îl supere pe Iordache după ce l-a lăsat fără sediu pe partid. În perioada când conducea PNL Gorj, Vîlceanu l-a pus pe secretarul general de atunci să închirieze sediul către cei doi deputați ai filialei.

După ce a pierdut șefia PNL Gorj, Vîlceanu nu a reușit să chimizeze cu noua conducere și, pas cu pas, a ajuns să schimbe încuietoarea de la sediu și să lase partidul pe dinafară. Adică sediul este al PNL Gorj doar cu numele până în 2024, pentru acolo activează strict cabinetele parlamentare.

Pe de altă parte, Vîlceanu face tot posibilul să îi enerveze și pe liderii de la centru, cărora le cere să rupă alianța cu PSD. Interesant este că, și dacă va fi exclus din PNL, Vîlceanu va putea rămâne în sediul închiriat până la finalul mandatului. Asta dacă nu cumva contractul de închiriere va fi anulat în instanță.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: