Politică

Partide noi pe scena politică. Cine vrea să ocupe dreapta!

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a afirmat, duminică seară, că atunci când va fi convins că PNL “a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric”, va fi gata să creeze o nouă construcţie politică care să continue trecutul Partidului Naţional Liberal.

“Când voi fi convins că PNL-ul a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul Partidului Naţional Liberal, pentru că, în momentul de faţă, cei care conduc astăzi partidul nu au nicio legătură cu Partidul Naţional Liberal şi n-au nicio legătură cu lucrurile în care eu cred. Întotdeauna am susţinut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria Partidului Naţional Liberal şi la care nu avem voie să renunţăm”, a declarat Ludovic Orban, la postul de televiziune Realitatea Plus.

Și fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Fostul lider al PSD a precizat că această formaţiune politică nu va fi naţionalistă, iar principalul obiectiv al său va fi "bunăstarea românilor".

PNL are o scădere drastică în sondaje, la fel și USR, în timp ce AUR și PSD au câștigat din criza politică. 

Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: