Politică

Parlamentarii și-au pus singuri botniță. Simion: O să fac live în fiecare zi

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat miercuri, 9 februarie, că va continua să facă live-uri în fiecare zi din Camera Deputaţilor, chiar dacă va primi sancţiuni.

Declaraţia deputatului vine după ce Comisia de regulament a Camerei a decis, miercuri dimineaţa, că live-urile din plenul forului legislativ vor fi permise, dar numai din perimetrul arondat grupului parlamentar respectiv.

"Deci deputaţii vor fi privaţi de telefoane şi angajaţi, probabil, ca să nu mai filmeze tot ce am filmat. S-a votat 4 la 1, la unele amendamente, şi 4 la 2 - ăsta a fost votul din comisie. Nu vom mai avea voie să facem live-uri. O să facem live-uri în continuare, nu e nicio problemă, o să fac live în fiecare zi din Camera Deputaţilor, până se învaţă domnii din coaliţia majoritară să nu mai pună pumnul în gură opoziţiei", a precizat Simion, la finalul şedinţei.

Întrebat dacă va face live-uri şi cu riscul primirii unor sancţiuni, deputatul a răspuns: "Da, îmi vor reduce 50% din indemnizaţie. Eu oricum donam 90% din indemnizaţie. Deci vor lua bani cum iau ei de obicei, de la gura orfanilor".

Vizualizări: 1,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: