Social

Parcarea de la Coloana Infinitului va fi cu taxă

Parcarea nouă amenajată la Coloana Infinitului va fi una cu taxă pentru mașinile de mare tonaj care staționează acolo mult timp.

Parcarea amenajată de municipalitate în zona Coloanei Infinitului din Târgu Jiu va fi una cu plată în perioada următoare. Astfel, la parcarea de lângă cimitirul municipal se va monta o barieră și vor fi taxați cei care parchează o perioadă mai lungă de timp.

„Din păcate foarte mulți dintre cei care dețin mașini de mare tonaj parchează în acea parcare de lângă fosta fabrică Confecția. Urmează ca în următoarea perioadă să rezolvăm problema din acea parcare. Multe societăți comerciale au privit-o ca pe o parcare în care pot să își lase mașinile pe o perioadă nedeterminată. Dar parcarea a fost realizată în primul rând pentru turiștii care ajung în zona Coloanei Infinitului și lucrurile acestea se vor regla în perioada următoare prin realizarea unei parcări cu taxă, cu barieră”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Edilul a mai precizat că nu vor plăti taxă șoferii mașinilor de mare tonaj care rămâne în acea parcare pentru a face acolo orele de staționare obligatorii, dar cei care vor rămâne o perioadă mai lungă de timp vor fi taxați la oră.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: