Anchetă

Pădurar agresat într-o pădure din Gorj

Un pădurar din Gorj a fost agresat aseară, de două persoane despre care crede că erau în pădure la furat de lemne. S-a întâmplat pe 23 iunie, seara, după ora 22.00, în comuna Bolboși, satul Valea.

Pădurarul spune că avea informații potrivit cărora doi bărbați, tată și fiu, cunoscuți pentru faptul că trăiesc din exploatarea lemnului, au intrat seara în pădure.

“M-am deplasat la fața locului, i-am găsit cu tractorul în pădure, i-am întrebat ce caută, că ei nu au voie cu tractoarele în fondul forestier. Era aproape 10 seara. Au devenit foarte agresivi, au început să mă jignească, m-au făcut prost, au spus că mă joacă în picioare, că ei caută albine în pădure”, ne-a povestit pădurarul, care are și un coleg martor.

Văzând că situația escaladează, pădurarul gorjean a sunat la 112. “Am încercat să mă retrag și am sunat la 112, am cerut ajutor de la Poliție. Au auzit că vorbesc cu poliția și, imediat ce am închis cu operatorul de la 112, cel tânăr a venit, m-a tras de tricou. Am plecat de acolo, au plecat și ei, am coborât, a venit Poliția, dar nu a luat nicio măsură”, a mai spus lucrătorul silvic. Nicio măsură în sensul că pădurarul a dat declarație cu privire la ceea ce s-a întâmplat, dar suspecții nu au fost chemați pe loc la audieri, fapt ce încurajează, nu descurajează, genul de evenimente! 

“Eram în timpul serviciului, ceea ce au făcut ei este ultraj”, a mai spus pădurarul, care lucrează de puțin timp în această meserie, dar susține că nu va tolera furtul de lemne.

Cazul va fi cercetat de polițiști sub coordonarea unui procuror. 

 

Vizualizări: 6,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: