Social

Ofertă de două milioane de euro pentru FCU Craiova

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu a renunțat la Bauza și a oferit Craiovei mai mulți bani decât a dat pe Compagno, două milioane de euro.

FCSB ar dori să îl transfere pe Juan Bauza de la FCU Craiova și a transmis deja o ofertă de două milioane de euro, mai mare decât suma achitată lui Adrian Mititelu pentru transferul lui Andrae Compagno. ”Bauza are ofertă din România și întrebări foarte multe de afară. Dar numai întrebări. Am ofertă din România, dar nu se poate..., nu poate fi acceptată, deși este ofertă generoasă. Da, oferta este de la FCSB, este mai mare decât a fost la Compagno”, a spus patronul Adrian Mititelu.

Finanțatorul oltenilor a mai spus că nu poate accepta oferta roș-albaștrilor și că acum îi pare rău că l-a dat la FCSB și pe Andrea Compagno. ”Nu pot s-o accept, indiferent de ce sumă mi-ar da, pentru că e vorba de efectul psihologic asupra echipei și asupra suporterilor, în primul rând. Efectul plecării lui Compagno a fost mult mai mare decât mă așteptam. Reproșurile și amărăciunea au fost mult mai mari decât am scontat. Acum îmi pare rău că l-am lăsat să plece (n.r. - pe Compagno), deși banii au fost foarte buni, mai ales că atunci aveam mare nevoie de ei. Acum, dacă ar fi, nu aș mai fi de acord”, a mai spus Mititelu.

Compagno a fost vândut de olteni la FCSB cu 1,5 milioane de euro.

 

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: