Actualitate

Ocolul silvic vinde cherestea confiscată. La ce preț!

Direcția Silvică Gorj, prin Ocolul Silvic Târgu Jiu, a scos la vânzare material lemnos confiscat. Astfel, gorjenii interesați pot cumpăra cherestea și lemn de foc la prețuri accesibile. 

În total, ocolul silvic vrea să valorifice, prin licitație publică, circa 37 mc de material lemnos. Cheresteaua, spre exemplu, este vândută la un preț de pornire la licitație de 323.40 lei. Lemnul de foc este vândut la prețul de 156 lei/mc, respectiv 177.71 lei/mc, în funcție de specie. 

Materialul lemnos scos la vânzare în această etapă a fost confiscat în perioada 2016-2023 de diverse instituții abilitate. Licitația va avea loc în data de 3 februarie. Cei interesați să ia parte la procedură pot depune documentele de participare până în data de 31 ianuarie, ora 14.00, la sediul Ocolului Silvic Târgu Jiu. 

La licitația de vânzare a loturilor de masă lemnoasă poate participa orice persoană fizică sau juridică care prezintă până la termenul limită documentele solicitate. Tariful de participare la licitație este de 30 de lei. Pasul de licitație va fi de 5% din prețul unitar de pornire pentru fiecare lot în parte. 

Vizualizări: 2,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: