Actualitate

Oficiul de Cadastru face angajări

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj a scos la concurs trei posturi. Angajarea este pe perioadă determinată, până la revenirea titularilor pe post.

Instituția caută personal pentru ocuparea unui post de consilier cadastru gradul IA în cadrul Biroului Avize și Recepții-Serviciul Cadastru, a unui post de asistent registrator principal gradul IA în cadrul BCPI Tg-Jiu-Serviciul Publicitate Imobiliară și a unui post de consilier gradul I în cadrul Biroului Economic.

Candidații la postul de consilier cadastru trebuie să aibă studii universitare de licenţă în domeniul cadastru, geodezie, topografie, topografie minieră, măsurători terestre și cadastru, dar și vechime în specialitate de minimum 6 ani și 6 luni.

Cei care aplică pentru postul de asistent registrator trebuie să aibă studii universitare de licență în domeniul drept și vechime în specialitate de cel puțin 6 ani și 6 luni. La concursul pentru postul de consilier pot depune dosarele de înscriere absolvenții de studii superioare în domeniul economic, care au o vechime în specialitate de minimum 3 ani și 6 luni. 

Persoanele interesate pot să se înscrie la concurs până în data de 1 februarie, la sediul instituției. Proba scrisă va avea loc în 9 februarie, iar interviul în 15 februarie. 

Vizualizări: 3,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: