Social

O școală din Rovinari caută paznic

Școala Gimnazială numărul 3 din Rovinari angajează paznic cu atestat de agent de pază pentru și nu se impune vechime în muncă. 

Școala Gimnazială nr. 3 Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de paznic, din cadrul Compartiment Personal Nedidactic. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii și atestat de agent pază. Nu se solicită vechime în muncă. 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 2 februarie urmând ca pe data de 15 februarie să fie programată proba scrisă iar pe 21 februarie, proba interviu.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Școala Gimnazială nr. 3, Rovinari, Str. Muncii nr. 1, județul Gorj, telefon 0253.371.205, e-mail: [email protected].

Vizualizări: 1,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: