Social

O primărie caută asistent medical

Primăria Bălești organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical generalist, cu jumătate de normă, pentru Compartimentul Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ – Cabinet de stomatologie școlară.

Cei interesați trebuie să prezinte diploma de absolvire a școlii sanitare postliceale, certificatul de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, în termen de valabilitate. În plus, candidații trebuie să aibă cel puțin șase luni vechime ca asistent medical generalist și trebuie să dețină asigurare de răspundere civilă profesională în termen de valabilitate.

Data limită până la care se pot depune dosarele de concurs este 14 decembrie. Proba scrisă va fi pe 28 decembrie, iar interviul pe 5 ianuarie 2024.

Informații suplimentare se pot obţine de la sediul Primăriei Comunei Bălești și de pe pagina de internet a instituției, www.balesti.ro. 

Primăria a scos la concurs și postul de medic dentist.

Vizualizări: 1,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: