Social

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele pentru tratament balnear pentru seria cu dată de intrare în perioada 30 august-2 septembrie. În această etapă, i-au fost repartizate 111 bilete pentru tratament balnear, din care 74 sunt pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București, restul fiind contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu. 

Ca de obicei, cele mai multe sunt pentru stațiunile Bala (34) și Olănești (18). Din cele 111 bilete pentru tratament balnear, 107 bilete au fost alocate automat solicitanților în funcție de punctajul obținut. Biletele vor fi distribuite  până în data de 23 august. 

”În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj. 

Cele patru locuri nedistribuite sunt pentru stațiunea Moneasa. Pot fi eliberate persoanelor interesate indiferent dacă au depus sau nu cerere. 

Vizualizări: 1,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: