Actualitate

O nouă serie de angajări la spitalul din Târgu Jiu

Spitalul Județean din Târgu Jiu a scos mai multe posturi la concurs. Este vorba de două posturi de asistent medical principal, specialitatea laborator, la Laboratorul analize medicale. Sunt necesare studii de specialitate, minimum 5 ani vechime în specialitatea laborator, examen pentru obținerea gradului principal, cursuri instruire/ perfecționare în genetică moleculară și experiență în domeniu de minimum 1 an.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 20 decembrie 2021, ora 15.30, iar probele de angajare vor fi anul viitor, pe 11 și 14 ianuarie.

Un alt post scos la concurs este de inginer specialist II la Serviciul aprovizionare, transport, achiziții publice, contractare. Condițiile de participare la concurs sunt: diplomă de licență a facultății de inginerie; minimum 6 luni vechime în specialitate. Data limită pentru depunerea dosarelor este 20 decembrie 2021, ora 15.30, iar probele de angajare vor fi anul viitor, pe 18 și 21 ianuarie.

Spitalul din Târgu Jiu mai caută asistent medical, specialitatea generalist, la Laboratorul analize medicale, două posturi, unul care impune vechime în specialitate de șase luni, celălalt de un an. Este același termen de depunere a dosarelor, iar concursurile sunt programate după data de 10 ianuarie.

Vizualizări: 5,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: