Diaspora

Cea mai cunoscută activistă de mediu, săltată de mascați

Greta Thunberg, cea mai cunoscută și mai folosită activitstă de mediu, a fost reținută în timp ce protesta la mina de cărbune deschisă la Garzweiler 2, la aproximativ 9 km (5,6 mile) de satul Luetzerath, după ce poliția a avertizat că grupul va fi îndepărtat cu forța dacă nu se îndepărtează de marginea minei.

Germania a repornit toate termocentralele pe cărbune, pentru a reduce dependența de gazul rusesc.

Pentru activiștii globalisto-ecologiști nu este bine nicicum, nici să ia gaze din Rusia, nici să exploateze cărbune, deși alternative nu sunt, iar statul în frig nu este o opțiune.

Urmăriți pe video ce reacție are Greta în momentul reținerii, aceasta fiind eliberată după legitimare.

Thunberg, simbolul mişcării împotriva schimbărilor climatice, a scris în trecut pe Twitter că înainte să înceapă campania sa de luptă împotriva crizei climatice nu avea energie sau prieteni şi nu vorbea cu nimeni. „Doar stăteam singură acasă, cu o tulburare de alimentaţie”. Aceasta este diagnosticată cu sindromul Asperger, dar nu consideră că se lasă folosită de grupuri de interese în campaniile pe care le duce. Un simptom al acestei afecțiuni este lipsa de empatie pentru cei din jur.

Micul cătun Luetzerath, în Renania de Nord-Westfalia, este deținut de compania de utilități RWE și a fost golit înainte de a fi demolat, pentru a permite extinderea minei de cărbune Garzweiler din apropiere.

 

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: