Diaspora

Avion prăbușit cu 72 de persoane la bord

Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa duminică din cauza prăbuşirii unui avion de pasageri în oraşul Pokhara, din vestul Nepalului.

Avionul decolase din capitala Kathmandu cu destinaţia Pokhara și s-a prăbuşit între vechiul şi noul aeroport din oraşul Pokhara. 

Cel puţin 40 de persoane şi-au pierdut viaţa duminică din cauza prăbuşirii avionului de pasageri al companiei Yeti Airlines în oraşul Pokhara, aflat la circa 200 de kilometri nord-vest de capitala nepaleză Kathmandu, a anunţat Autoritatea nepaleză pentru aviaţie civilă.

Cotidianul local Kathmandu Post a relatat că în avion, un model ATR-72 care aparţinea companiei Yeti Airlines, se aflau 68 de pasageri şi patru membri ai echipajului.

Poliția din Nepal a confirmat că cel puțin 64 de persoane au murit. Câțiva supraviețuitori grav răniți au fost transportați la spital au anunțat echipele de intervenție.

Până în prezent, autoritățile au găsit cel puțin 16 cadavre, a declarat un purtător de cuvânt al armatei. „Ne așteptăm să recuperăm mai multe cadavre. Avionul s-a rupt în bucăți”, a declarat reprezentantul armatei, potrivit Sky News.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: