Social

Un spital din Gorj vinde fier vechi 

Administrația Spitalului Orășenesc ”Sfântul Ștefan” din Rovinari vrea să valorifice câteva tone de fier vechi, fiind vorba de bunuri degradate rezultate în urma casării unor echipamente și obiecte diverse. 

În concret, spitalul a scos la vânzare 3775 kg de fier vechi, fiind vorba de paturi de spital, noptiere, vestiare metalice, scaune, mese, electrocasnice, dar și 194 de kg de obiecte din inox, printre bunurile casate fiind instrumentare chirurgicale, lingurițe, furculițe, cuțite, linguri, oale și cratițe. 

Pentru deșeurile din fier, spitalul solicită un preț de pornire de 1 leu/kg, iar pentru cele din inox prețul de pornire este 2 lei/kg. Bunurile pot fi văzute la sediul spitalului, iar dezmembrarea se va face pe cheltuiala cumpărătorilor. 

”Ofertele se vor depune la secretariat până la data de 10.03.2023 și vor fi însoțite de copie CUI, cu mențiunea conform cu originalul, copie autorizație eliberată de autoritățile publice de mediu pentru colectare, transport, depozitare, valorificare sau eliminare deșeuri feroase, valabilă, în copie cu mențiunea conform cu originalul”, se arată în anunțul făcut de conducerea spitalului. 

Vizualizări: 2,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: