Eveniment

Primăriță reținută după ce a desfigurat un fost procuror

Primăriţa PSD a comunei Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul acesteia, Petre Bârlău, au fost reținuți miercuri sub acuzaţia de tentativă de omor.

Cei doi sunt acuzaţi că au atacat extrem de violent un fost procuror, pe care l-au lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri până l-au desfigurat.

Acesta a ajuns la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, pentru fixarea căruia medicii au fost obligaţi să-i monteze tije metalice.

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Săbău.

Leziunile provocate victimei – fostul procuror Ioan Bodogai – necesită cel puţin 100 de zile de îngrijiri medicale.

Fapta pentru care au fost reţinuţi cei doi a avut loc în după-amiaza zilei de 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aparţinând primăriţei PSD Livia Bârlău şi soţului acesteia.

Vizualizări: 1,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: