Eveniment

O lovit-o cu mașina, dar nu a anunțat poliția

Un eveniment rutier mai puțin obișnuit s-a produs vineri la Târgu Jiu. O tânără a fost lovită de mașină pe trecerea de pietoni, dar nici ea, nici șoferița nu au anunțat poliția.

Mai mult, victima a fost dusă acasă de șoferiță. Ulterior s-a simțit rău și a mers la spital, iar medicii au anunțat poliția, conform procedurii.

"La data de 02.09.2022, ora 17.00, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată direct de către personalul medical din cadrul Secției U.P.U. Gorj, despre faptul că în cadrul secției s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier”, a comunicat IPJ Gorj.

Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că la aceeași dată, în jurul orei 13:15, o tânără din comuna Runcu, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de o femeie, care se deplasa din direcția Piața 9 Mai către strada Victoriei.

Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului și a condus-o pe tânăra de 20 de ani la domiciliu, după ce aceasta i-a relatat faptul că nu prezintă leziuni în urma impactului. 

După aproximativ 4 ore, tânăra s-a deplasat cu mijloace proprii la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, acuzând dureri în zona spatelui.

“S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru identificarea conducătorului auto", a mai precizat IPJ Gorj. 

 

Vizualizări: 1,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: