Actualitate

SURSE: Surprize la negocierile CCM

Negocierile Contractului Colectiv de Muncă de la Complexul Energetic Oltenia ar putea produce surprize în privința celor care vor discuta despre cuantumul salarial pe care urmează să-l încaseze angajații companiei energetice.

Surse din cadrul producătorului de energie ne-au dezvăluit că există posibilitatea ca pe lângă cele două Federații, Univers și FNME, să apară și alți lideri de sindicat care vor negocia pentru mineri și energeticieni.

Toate aceste lucruri ar urma să fie făcute în baza retragerii plângerii din instanță a celor conduși de Constantin Crețan. „Mitrescu și Tomescu au o datorie morală față de cei din Federația Națională a Muncii. Cei de la FNM și-au retras plângerea din instanță tocmai pentru ca cei din Federația Națională Mine Energie să aibă dreptul să participe la negocierile CCM-ului. Din câte știu eu cei doi ar trebui să-și plătească datoria pentru că așa ar fi normal. Dacă nu se va întâmpla acest lucru însemnă că Plaveti negogiază doar cu sindicatele galbene”, a declarat o sursă din cadrul CE Oltenia.

 

Vizualizări: 4,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: