Eveniment

O elevă a sărit de la etajul I al școlii

Polițiștii gorjeni au fost sesizați luni dimineața cu privire la faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă și amenința că se sinucide. Incidentul a avut loc la Liceul nr. 2 din Târgu Jiu.

 

“Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, a comunicat IPJ Gorj. 

 

Fata a fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se că nu a suferit leziuni.  Specialiștii de la Protecția Copilului o vor consilia pe minoră.

Potrivit ISJ Gorj, fata este elevă în anul I profesională la Liceul Tehnologic Nr. 2 din Tg-Jiu. Aceasta i-ar fi reproșat dirigintei scăderea notei la purtare la 4. “Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității. În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii”, a comunicat ISJ Gorj.

Din discuțiile purtate cu directorul școlii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj.

Vizualizări: 4,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: