Politică

Nu crede că se vor mai face angajări la CEO

Numărul de salariați din CEO va scădea în mod natural, prin pensionări,  și nu se vor mai face alte angajări susține deputatul de Gorj, Dan Vâlceanu.

Deputatul Dan Vîlceanu este de părere că nu se vor mai face angajări la Complexul Energetic Oltenia în perioada următoare, dar nici concedieri, pentru că nu sunt prevăzute în planul companiei.

”Lucrurile se vor desfășura firesc, adică vor fi oameni care vor ieși la pensie și este clar că CEO va avea un număr mai mic de angajați dacă nu se mai fac angajări. Din ce informații am eu, nu se vor mai face angajări și asta înseamnă că numărul de salariați va scădea. 

Planul de restructurare nu cuprinde concedieri, ci ieșiri la pensie și să nu mai fie angajate în loc alte persoane”, a declarat parlamentarul liberal.

Dan Vîlceanu a mai precizat că a constatat că prețurile la energie au scăzut iar companiile nu mai pot duce la îndeplinire planurile asumate. Pentru că bugetul CEO se va resimți, parlamentarul consideră că salvarea ar putea veni de la atragerea de bani europeni de către guvern.

 

Vizualizări: 2,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: