Eveniment

Nu a vrut să se prostitueze și a fost ucisă. Începe procesul!

Tribunalul Gorj a decis că poate începe judecata în ceea ce îl privește pe Raimond Călin Căldăraru, tânărul de 21 de ani care și-a ucis fosta iubită, de 19 ani. Înregistrări apărute după crimă arată că fata s-a despărțit de Raimond pentru că acesta i-a cerut să se prostitueze. Tânărul a invocat gelozia pentru a-și justifica oribila faptă. Reamintim că tânăra a fost înjunghiată de 12 ori la Baia de Fier, aruncată în mașină și dusă la Târgu Jiu, la 40 de kilometri distanță. Tânărul a parcat mașina într-o curte și a lăsat fata să moară pe bancheta din spate, unde au găsit-o polițiștii la o oră și jumătate de la incident.

Tânărul este acuzat de omor calificat și lipsire de libertate în mod nelegal. „Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 293/P/2021 din 06.09.2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. (...) Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Căldăraru Călin Raimond. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta instanței.

Crima a avut loc în noaptea de 14/15 iulie 2021. Raimond Căldăraru a aflat că Denisa este acolo cu alți prieteni și a înjunghiat-o sub ochii acestora.

Conform unor înregistrări audio apărute în spațiul public, Denisa povestea cu câteva săptămâni înainte de a fi ucisă că a fost bătută în nenumărate rânduri de către fostul iubit, pentru că nu voia să se prostitueze.

”Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă. Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui”, spunea Denisa într-o discuție cu mătușa lui Raimond Căldăraru.

Iată cum au relatat procurorii ceea ce s-a întâmplat în noaptea crimei: “Inculpatul C. a dezvoltat sentimente de gelozie și a luat hotărârea ca, în situația în care victima M. ar iniția o relație amoroasă cu altă persoană, să suprime viața victimei. Această hotărâre inculpatul a expus-o în repetate rânduri victimei, în perioada mai - iulie 2021, prin mesaje vocale în rețelele de socializare și prin comunicare directă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Gorj.

Raimond Căldăraru ar fi pândit-o de mai multe ori pe fosta iubită la domiciliul din Baia de Fier și a urmărit-o în trafic.

La miezul nopții de 14/15 iulie, Raimond Căldăraru a aflat că tânăra s-a întâlnit cu alt bărbat. “Inculpatul C. a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia și ulterior la urmărirea, pe raza localităților Polovragi și Baia de Fier, cu autoturismul marca BMW a autoturismului tot marca BMW, în care se aflau victima și martorul G., determinând oprirea acestuia în trafic”, se mai relatează în comunicat.

Fata a fugit din mașină, încercând să se refugieze în alta, dar Raimond Căldăraru a pus-o la pământ, a scos briceagul și a înjunghiat-o de 12 ori.

“După aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viață, inculpatul C. a introdus-o cu forța pe aceasta în interiorul autoturismului său, după care a demarat în viteză și a transportat-o până la Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând în felul acesta și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei”, a mai menționat sursa citată.

Raimond Căldăraru este judecat în stare de arest preventiv, el fiind în spatele gratiilor din 15 iulie.

Vizualizări: 2,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: