Eveniment

Tânără șoferiță, condamnată pentru că nu a anunțat un accident

O femeie din Peștișani a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului. Sentința a fost pronunțată pe data de 15 octombrie de Judecătoria Târgu Jiu și nu este definitivă.

Tânăra avea 27 de ani în octombrie 2019, când într-o seară conducea pe DJ 672, din direcția Peștișani - Boroșteni, autoturismul marca Dacia Duster. Un bărbat mergea pe marginea drumului cu soția sa, când a fost agățat cu oglinda mașinii. Acesta a suferit leziuni traumatice ce au necesitat 60-65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare

Tânăra l-a dus pe bărbat la spital, dar nu a anunțat poliția cu privire la accident. Bărbatul susține că nu își aduce aminte dacă le-a spus sau nu medicilor că a suferit un accident, dar probabil că nu le-a spus, altfel aceștia ar fi fost obligați să anunțe poliția.

Cert este că, după ce s-a făcut bine, bărbatul a mers la poliție să se intereseze de dosarul de cercetare. “Ulterior, după ce a fost externată, la data de 08.11.2019, persoana vătămată s-a deplasat la Postul de Poliție Peștișani pentru a solicita informații accidentul de circulație a cărui victimă a fost, împrejurare în care organele de cercetare penală i-au relatat că nu fuseseră informate despre producerea evenimentului rutier din seara zilei de 10.10.2019”, se arată în documentul de la instanță.

Bărbatul a făcut plângere, iar tânăra șoferiță s-a ales cu o condamnare cu suspendare, dar și cu obligația de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunității, la Peștișani.

Vizualizări: 1,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: