Social

Noul mall din Craiova, luat cu asalt de clienți

Mii de oameni au fost ieri la Promenada, noul mall din Craiova, care are peste 140 de magazine şi restaurante, hipermaketul Carrefour, dar şi magazinul de bricolaj Dedeman. 

Reprezentanţii NEPI Rockcastle, compania care a construit centrul comercial, spun că investiţia s-a ridicat la peste 130 de milioane de euro şi că toate magazinele din incinta mall-ului oferă cele mai noi concepte din România.

În incinta Promenada Mall sunt peste 20 de magazine în premieră. Printre acestea, Lefties, iSTYLE, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour. De asemenea, cele mai noi concepte de magazine Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius. Centrul comercial are o parcare cu peste 2.100 de locuri și restaurante de tip drive-through, precum KFC.

Momentul în care oamenii au fost lăsaţi să intre a fost cu îmbulzeală până la magazinle preferate. Cea mai mare coadă era la Farmacia Dr. Max, care a oferit primilor 300 de clienţi vouchere în valoare de 100 de lei pentru cumpărături de minim 10 lei.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: