Politică

Niciun membru al PNL Târgu Jiu nu candidează

Președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că niciun coleg al lui din filială nu candidează la alegerile din 26 noiembrie, când va fi stabilită conducerea PNL Gorj.

Romanescu a motivat prin faptul că prioritatea pentru următorii doi ani rămâne municipiul Târgu Jiu și organizația muncipală. “Vom avea o ședință în care vom discuta poziția noastră cu privire la alegerile din 26 noiembrie”, a spus Romanescu. “Neavând candidați, suntem mai detașați”, a adăugat acesta, menționând că ar putea alege o tabără sau alta chiar în ziua votului.

Sunt în jur de 40 de candidați pentru posturile din Biroul Permanent Județean, cam cu 30% în plus față de numărul de locuri. Pentru postul de președinte au fost anunțate două candidaturi, cea a deputatului Gheorghe Pecingină și a senatorului Ion Iordache. Sunt multe voci care spun că nu este statutară candidatura lui Iordache, dar asta rămâne de văzut în următoarele zile.

Dincolo se asta, faptul că cea mai mare organizație din județ, cea de la Târgu Jiu, a ales să nu facă parte din echipa județului arată că sunt rupturi în partid, chiar dacă nu toate recunoscute public.

 

Vizualizări: 985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: