Social

Motrenii nu au bani pentru datoriile vechi

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru face un nou apel la asociațiile de proprietari și la locatarii branșați la sistemul centralizat să își achite datoriile.

În ultima săptămână a fost recuperat un debit de numai 31.000 de lei dintr-un total de peste 15,3 milioane de lei.

„Precizăm faptul că, indiferent de dorința noastră de a asigura parametrii de furnizare optimi cu o instalație din 1966, de economiile făcute, cu suma de 31.126 de lei achitată de către Asociațiile de Proprietari în cele 7 zile trecute din lună, societatea noastră nu poate funcționa. Suma încasată de la acestea în perioada 01-07.11.2023 este una nesemnificativă și nu asigură funcționarea decât pentru o perioadă scurtă de timp”, transmite UATAA Motru. 

Localnicii sunt îndemnați să conștientizeze importanța achitării facturilor restante pentru ca activitatea să se desfășoare în bune condiții . “Vă rugăm să înțelegeți că funcționarea în perioada următoare depinde în primul rând de sumele pe care Asociațiile de Proprietari reușesc să le recupereze de la datornici, pe care numai dumnealor îi cunosc și împotriva cărora pot aplica măsuri legale de recuperare, și de sumele virate de cele 17 asociații către SC UATAA Motru SA”, conform administrației UATAA din Motru. 

Numai combustibilul pentru o lună de iarnă se ridică la suma de 2.600.000 lei. 

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: