Actualitate

Mort sub un mal de pământ

Un bărbat de numai 37 de ani a murit astăzi, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el.

S-a întâmplat în comuna Borăscu din județul Gorj. “La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni care au constatat că persoana fusese scoasă de către colegii alături de care efectua lucrări la rețeaua de canalizare.

Persoana se afla în stare de inconstiență, iar echipajele au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 37 ani”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

actualizare: Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, un bărbat de 37 de ani, din comuna Grădinile, județul Olt, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce efectua lucrări la un canal colector, din comuna Borăscu, o parte din mal s-a surpat peste acesta.

Din primele cercetări, bărbatul nu era asigurat cu echipament corespunzător de siguranță.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care în urma manevrelor de resuscitare a declarat decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

foto arhiva

 

Vizualizări: 4,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: