Eveniment

Percheziții în trei locuințe din Târgu Jiu

Un bărbat și două femei din Târgu Jiu, cu vârste între 20 și 45 de ani, au fost prinși în traficul din București, după ce au introdus în țară, prin Vama Giurgiu, mai multe bunuri, respectiv 360 de grame bijuterii din aur și 359 de obiecte vestimentare și încălțăminte, purtătoare de mărci notorii, achiziționate din Turcia, în scopul comercializării, fără a le supune controlului vamal.

 

“Pentru documentarea activității infracționale, au fost efectuate astăzi, 25 februarie, trei percheziții domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, în urma cărora au fost descoperite și indisponibilizate 110 grame de bijuterii din aur, 2.500 de obiecte de îmbrăcăminte/încălțăminte, purtătoare de mărci notorii, 26.906 euro și 70.000 de lei”, a comunicat IPJ Gorj. 

 

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

 

Acțiunea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor Secției 18 Poliție – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Dosarul penal vizează săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Vizualizări: 4,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: