Politică

Bate vânt de schimbare la PNL Gorj?

Dan Motreanu, prim-vicepreședinte al PNL la nivel național, a preluat șefia organizației din Gorj, în locul lui Dan Vîlceanu.

O schimbare a lui Vîlceanu era discutată pe surse de câteva săptămâni, dar se pare că nu este clar cine îl va înlocui, Motreanu fiind doar o soluție temporată.

Dan Vîlceanu a pierdut în ultimele săptămâni postul de ministru și pe cel de secretar general la nivel național, acum rămânând și fără șefia PNL Gorj.

Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu a preluat luni șefia interimară a organizației din Sectorul 3, după ce interimatul asigurat de Florin Cîțu a expirat.

actualizare: Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat că, în şedinţa BPN de luni, a fost decisă schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia filialei PNL Sector 3, deoarece acestuia i-a expirat mandatul dar și schimbări la șefia organizației PNL Gorj.

„Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece e o chestiune de ieşire din termen şi a fost numit un prim-vicepreşedinte care are termen 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi o dată pentru organizarea alegerilor, iar la PNL Gorj am numit un prim-vicepreşedinte astfel încât să clarificăm situaţia filialei, urmând ca în 30 de zile să alegem un preşedinte al filialei”, a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa BPN al PNL care a avut loc luni la Parlament. 

 

Vizualizări: 7,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: