Social

Modernizarea Căii Eroilor continuă cu bani de la bugetul local

Calea Eroilor va fi modernizată între biserică și Parcul Coloanei fără Sfârșit cu bani din bugetul local. Deja segmentul la care s-a lucrat până acum este gata. A costat două milioane de euro și a fost finanțat cu bani de la Ministerul Dezvoltării. Ultimul tronson din axă va fi realizat cu bani din vistieria municipalității.

De altfel, prima bucată din Calea Eroilor, cea de lângă Poarta Sărutului și până la Biblioteca Județeană face parte dintr-un proiect mai amplu prin care se va moderniza întregul centru pietonal din municipiu.

„Pentru următorul tronson, cuprins între strada Mărășești și Parcul Coloanei, utilitățile, rețelele subterane au fost deja realizate, se pot asigura de la bugetul local costurile și am propus să finanțăm continuarea lucrărilor de la bugetul local, de anul viitor. Iar celălalt segment din Calea Eroilor, care traversează centrul civic, a fost preluat de Compania Națională de Investiții și, în cadrul proiectului de modernizare a centrului civic, care cuprinde și acest segment din axă, se va realiza. Este contract semnat. Proiectanții au venit la Târgu Jiu. Proiectul a fost supus avizării la Comisia de Monumente. E într-un stadiu destul de avansat”, a declarat Raul Chiriac, director de investiții în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Tronsonul cuprins între Biblioteca Județeană și biserica de pe Calea Eroilor este finalizat și urmează să fie recepționat. 

Vizualizări: 960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: