Politică

Mocioi, invitat la conferința AUR

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat la Târgu Jiu o conferință politică la nivel județean, cu tema “Reconstruim România” și scopul de a prezența Programul de guvernare al partidului pentru viitoarele alegeri. 

Profesorul gorjean Ion Mocioi, fost lider al PRM Gorj și fost parlamentar, a fost invitat la eveniment.

Documentul-program prezentat gorjenilor se intitulează „Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte”. 

Cele 15 teme pe care AUR le consideră esențiale sunt: 1. Românii – demni în Europa și în lume 2. Reducerea Taxării muncii și a companiilor, optimizare fiscală simplificare, predictibilitate, debirocratizare a statului 3. Valorificarea în interesul românilor a resurselor naturale și a companiilor strategice 4. Asigurarea securității energetice și reindustrializarea României . 5. Fabricat în România – încurajarea capacităților de producție românești 6. Oprirea declinului demografic – încurajarea natalității și familiei 7. Sănătatea națiunii 8. Cum arată astăzi școală, va arată mâine țară! 9. Uniți de la nord la sud, de la est la vest – infrastructură rutieră și feroviară 10. Eficientizare administrativă: guvern suplu și puternic și parlament cu maxim 300 parlamentar11. Domnia legii 12. Ocrotirea celor vulnerabili 13. România – țara agriculturii și turismului 14. Renașterea satului românesc și a gospodăriei țărănești 15. Protejarea identității și a mediului nostru natural.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat că “AUR are soluții, are voință și are o echipă în care românii își pot pune încrederea că va duce la îndeplinire ceea ce promitem în cadrul programului”.

Vizualizări: 1,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: