Eveniment

Bătaie la fast food

Un bărbat din Tămășești, Gorj, a fost trimis în judecată la începutul acestei săptămâni, pentru comiterea unor acte de violență.

Conflictul a avut loc în Târgu Jiu. “În actul de sesizare s-a reținut că, la data de 06.01.2023, orele 04.55, Poliția Mun. Tg-Jiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în zona restaurantului de tip fast-food „La Stradda” este un conflict în desfășurare între mai multe persoane”, se arată în documentul de la instanță.

Părțile petrecuseră în club și au mers la fast food să cumpere mâncare, iar ceara a pornit de la faptul că cineva s-a băgat în față. “Suspectul i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu piciorul în zona capului și a feței, însă una dintre persoanele prezente la fața locului l-a împins pe inculpat, acesta căzând la sol”, se arată în document.

Ca urmare a loviturii primite, victima a avut câteva momente de inconștiență, acesta rămânând pe trotuar. 

Imediat, la fața locului au sosit organele de poliție, conflictul fiind aplanat de către polițiști, aceștia conducând la sediul Poliției Municipiului Tg-Jiu persoanele implicate în scandal. Procesul urmează să primească termen la Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: