Eveniment

Moarte subită, în timp ce făcea duș

O adolescentă de 17 ani din Dâmbovița a murit în timp ce făcea duș, salvatorii chemați de urgență neputând face nimic pentru a o salva.

Tânăra de doar 17 ani din Dâmbovița era elevă și a fost găsită inconștientă, de părinții ei, în cabina de duș. Aceștia au chemat de urgență un echipaj medical dar medicii nu au reușit să o readucă la viață.

Adolescenta era elevă la un liceu din Târgoviște și făcea naveta 30 de kilometri până la școală. Luni dimineața, când se pregătea să meargă la liceu, părinții au observat că întârzie prea mult la duș și au găsit-o în stare critică sunând imediat la 112.

Medicul sosit la fața locului a încercat timp de 50 de minute să o resusciteze pe adolescentă, dar nu a reușit  fiind nevoit până la urmă să declare decesul tinerei.

Nu se cunosc deocamdată cauzele acestei morți subite părinții precizând că fata nu avea probleme de sănătate. O variantă luată în calcul ar fi să se fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cauzele decesului urmează să fie stabilite de serviciul de medicină legală, care a preluat trupul victimei.

În acest caz poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 3,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: