Eveniment

Șoferi băuți și fără permis

Mai mulți șoferi au fost prinși în weekend băuți sau fără permis. 

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 40 de ani, din comuna Negomir, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot băut a fost prins și un bărbat de 41 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au depistat, în trafic, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 29 Ruget având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, polițiștii din Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 Covrigi, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, un bărbat de 46 de ani, din orașul Turceni, a fost tras pe dreapta în timp ce conducea un autoturism pe strada Muncii, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni dimineață, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat, în trafic, un bărbat de 57 de ani, din orașul Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Florilor, din orașul Rovinari, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: