Social

Mititelu a găsit înlocuitorul lui Bauza

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei oltene FCU Craiova, a anunțat când va pleca Bauza, mijlocașul ofensiv care a înscris cel mai rapid gol din campionat la ultimul meci din campionat, cu Rapid.

Bauza a impresionat și la ultimul meci al celor de la FCU Craiova și a punctat după doar 45 de secunde de la punerea mingii în joc. Pentru Liga 1 este un nou record, pentru că, până acum, recordul îi aparținea lui Sebastian Mailat, cel care a marcat după 54 de secunde de la startul partidei dintre FC Botoșani și Petrolul, scor 5-0.

FCU Craiova l-a transferat recent pe mijlocașul italian Giovanni Piccolomo, 28 de ani, contractul lui fiind valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. Adrian Mititelu consideră că italianul cu origini braziliene poate fi înlocuitorul lui Bauza.  „L-am adus pe înlocuitorul lui Bauza, pe Giovanni. O să joace și amândoi la un moment dat. La vară cred că va pleca Bauza. Sunt multe cluburi care întreabă de el. Din cauza accidentării au ezitat să achite acea sumă de transfer, de patru milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul dintre Rapid și FC U Craiova, 1-2.

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: