Social

Mititelu a anunțat cui a cedat clubul FCU Craiova

Adrian Mititelu a anunțat că nu mai este proprietarul lui FCU Craiova, club pe care l-a preluat în 2005, patronul oltenilor cedând echipa copiilor săi.

Adrian Mititelu a preluat în 2005 FCU Craiova, având de atunci rolul de unic finanţator al echipei din Bănie. Acum însă, patronul oltenilor susţine că el nu mai este proprietarul actualului club din Liga 1, ci copiii săi.

Mititelu a precizat că atât clubul, cât şi averea sa sunt acum pe numele copiilor şi apropiaţilor săi şi că el a fost delegat de Adrian Mititelu jr. să administreze clubul. ”Eu nu mai am nimic, eu am pierdut totul odată cu dezafilierea. Apropiaţii mei au, dar eu, ca persoană, vă spun, nici nu mai sunt patronul clubului.  Adiţă (n.r. fiul lui Adrian Mititelu) mi-a dat mie puterea să mă ocup eu, dar eu, juridic, nu mai am nimic. Toată averea mea a fost pierdută în urma dezafilierii. Ei (n.r. copiii săi) sunt proprietarii, ei şi alte persoane sunt proprietarii clubului”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit și că FC U Craiova are bugetul asigurat pentru acest an, însă doar cu ajutorul copiilor săi, pe care i-a convins cu greu să investească din nou la echipă.

Patronul oltenilor a precizat că familia face presiuni pentru a se retrage de la clubul din Bănie.

Vizualizări: 3,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: