Social

Concurs pentru două posturi de inspector 

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială din județul Gorj scoate la concurs a două posturi de inspector.


AJPIS Gorj a anunțat organizarea a două concursuri de recrutare pentru ocuparea de funcţii publice de execuţie vacante de inspector în cadrul a două compartimente ale agenției.


Pentru postul de inspector, clasa I, în grad superior pentru serviciul Inspecție Socială sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Matematică şi ştiinţe ale naturii, Ştiinţa sportului şi educaţiei fizice, Ştiinţe biologice şi biomedicale, Ştiinţe inginereşti, Ştiinţe sociale sau Ştiinţe umaniste şi arte. Vechimea minimă necesară în specialitatea studiilor este de 7 ani. Se cer, de asemenea, cunoștințe IT și permis conducere auto categoria B.

Dosarele se pot depune la sediul asociației până la data de 22 februarie, proba scrisă fiind programată pe data de 14 martie.

Pentru postul de inspector clasa I în grad superior pentru compartimentul economic, financiar, și contabilitate, resurse umane, administrativ și achiziții publice se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Ştiinţe administrative, Ştiinţe economice sau Ştiinţe juridice, cu vechime de minim 7 ani.

Dosarele de concurs se pot depune până la data de 22 februarie, data susținerii probei scrise fiind 15 martie.

Vizualizări: 2,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: