Social

Angajări la un centru de zi pentru bătrâni

Primăria Comunei Baia de Fier scoate la concurs patru funcții contractuale la Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber pentru bătrâni Baia de Fier.

Primăria din Baia de Fier organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante de: șef centru I, asistent social debutant I, educator debutant III și asistent medical generalist debutant III.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de șef centru I sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în psihologie, asistență socială sau sociologie, cu o vechime de minim doi ani în domeniul serviciilor sociale, sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul juridic, medical, economic sau al științelor administrative, cu o experiență de minim 5 ani în domeniul serviciilor sociale, vechimea necesară în specialitatea studiilor – 2 ani respectiv 5 ani în funcție de studiile absolvite și de vechimea în domeniul serviciilor sociale.

Pentru asistent social debutant I se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistență socială și aviz de exercitare a profesiei de asistent social emis de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – treapta de competență „debutant” precum și să fie înscris în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

Pentru postul de educator debutant III doritorii trebuie să fie absolvenți ai liceului pedagogic, specializările educator, învățător – educator sau educator – puericultor.

Candidații pentru postul de asistent medical generalist debutant III trebuie să fie absolvenți de studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă de școală sanitară postliceală în specialitatea „asistent medical generalist”, posesori ai certificatului de membru O.A.M.G.M.A.M.R. – asistent medical generalist, avizat și valabil la data concursului. Certificatul va fi însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, avizat și valabil la data concursului, sau de adeverință pentru participare la concurs, eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R.


Pentru aceste ultime trei posturi nu se solicită vechime în muncă.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 16 februarie, proba scrisă va avea loc pe data de 28 februarie, iar pe 3 martie este programată proba interviu.

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: