Social

Avarie la alimentarea cu apă de la Roșia de Amaradia 

O avarie apărută sâmbătă la sistemul de alimentare cu apă al comunei Roșia de Amaradia urmează să fie remediată cu ajutorul angajaților și al oamenilor din sat.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a anunțat sâmbătă că s-a  produs o avarie la sistemul de alimentare cu apă al comunei. Problema se va remedia, fiind mobilizați angajațil ai primăriei dar și  săteni care au venit să ajute, după cum a anunțat edilul. „Am mobilizat angajații de la sistemul de alimentare cu apă si o parte din angajații primăriei pentru a înlocui o pompă submersibilă de apă defectă, de la unul dintre puțurile de apă.

Operațiunea este totuși complicată, puțul de apă având o adâncime de 250 metri, dar ne vom descurca pentru că nu este prima dată când efectuăm acest tip de operațiune. Nu rămâne nici un abonat fără apă deoarece folosim un alt puț de apă. Este de apreciat că au venit să ne ajute si oameni din sat”, i-a anunțat public edilul pe locuitorii comunei, asigurându-i de faptul că vor avea apă în continuare. 

Acesta a mai precizat că toată operațiunea este făcută  în regie proprie, fără a apela la o firmă  specializată, care ar executa reparații contracost, primăria făcând astfel economii la bugetul local. 

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: