Politică

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi Secretarul de Stat, Andreea Moldovan, au fost demişi

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și secretarul de stat Andreea Moldovan, și-au dat un lockdown total!! Tocmai ce au fost demiși de premierul Câțu!!! Du-te Dică.... du-te...

Demiterea lui Voiculescu vine după săptămâni întregi de tensiune în coaliție și la o zi după ce secretarul de stat, Andreea Moldova, a semnat un ordin ce prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial fără ca premierului Florin Cîțu să fie informat.

Florin Cîțu a discutat în dimineața zilei de miercuri cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu vicepremierul, Dan Barna, despre intenția sa de a-l elibera din funcție pe Vlad Voiculescu, ambii fiind de acord într-un final. Aripa PRO-Voiculescu din interiorul USRPLUS amenință cu ruperea Coaliției, după demiterea lui Vlad Voiculescu. Surse din interiorul alianței susțin că foarte mulți membri marcanți ai celor două partide nu sunt de acord cu înlăturarea ministrului Sănătății.

Dan Barna va fi cel care va prelua interimatul Ministerului Sănătății. Pe surse, Victor Costache ar urma să fie noul ministru al Sănătății. Acesta a mai condus ministerul în guvernul Orban I, fiind urmat la cârmă de către Nelu Tătaru.

Actualizare: Dan Barna nu a fost de acord cu demiterea lui Vlad Voiculescu, iar până la această oră, vicepremierul nu a acceptat să preia interimatul Ministerului Sănătății, așa cum fusese vehiculat inițial. 

 

 

Vizualizări: 2,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: