Politică

Morega (Motru): Este o altfel de mită

Primarul PSD din Motru, Cosmin Morega, a comentat zvonul apărut în presă, potrivit căruia useristul Vasile Huidu, inginer la Cariera Roșiuța, ar urma să primească postul de director al Carierei Lupoaia, cu condiția să își dea votul pentru un viceprimar PNL. “Este o altfel de mită, este obținerea de foloase personale contra unui vor politic”, susține Cosmin Morega, care speră totuși să nu fie adevărat ceea ce se vehiculează.

Cosmin Morega mai spune că, probabil, se dorește „închiderea totală a mineritului și în special a Carierei Lupoaia” din moment ce, pentru postul de director al acestei unități, este vehiculat numele lui Vasile Huidu.

PNL îl susținea pentru postul de viceprimar pe fostul primar Gigel Jianu, dar acesta are șanse mari să prindă un post în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. “Este un lucru benefic pentru Motru, atât timp cât își dorește să lupte pentru comunitatea din care face parte”, a spus Cosmin Morega, în ciuda disensiunilor avute în ultimii din ani cu Jianu.

De altfel, Gigel Jianu a confirmat că nu mai este interesat de postul de viceprimar, semn că este o chestiune de zile sau săptămâni până când va fi numit în Directorat.

Vizualizări: 2,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: