Actualitate

Ministrul Energiei, noi anunțuri de la sediul CE Oltenia

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ajuns vineri din nou în Gorj, atât la cariere miniere, cât și la sediul Complexului Energetic Oltenia, unde a susținut o conferință de presă.

Acesta a fost la Cariera Roșiuța, unde a discutat cu liderii de sindicat și cu șefii de unitate. “I-am întrebat despre mijloacele de transport. Am văzut că au luat o decizie de a face o verificare a întregului parc auto, aceleași măsuri au fost luate la nivel Complexului Energetic Oltenia”, a spus ministrul Energiei.

La CE Oltenia este și Corpul de Control al ministrului. “Am rugat să facă o listă a riscurilor și vulnerabilităților pe toate carierele, să știm unde să intervenim”, a mai spus ministrul.

Virgil Popescu a precizat că este “în zonă” până marți și că există posibilitatea unor alte vizite în cariere și termocentrale.

Potrivit ministrului, este posibil să fie luate și alte măsuri administrative, după ce va primi raportul Corpului de Control.

Reamintim că marți a avut loc unul dintre cele mai grave accidente de muncă din istoria CE Oltenia, trei persoane decedând și alte zece fiind rănite. 

Vizualizări: 2,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: